Daguitstap voor Verenigingen. “Dag in de Vlaamse Ardennen” een aanrader. - Feestcomplex Europa
Daguitstap voor Verenigingen. “Dag in de Vlaamse Ardennen” een aanrader. - De beste feesten op de beste locatie!

Het is niet altijd eenvoudig om voor een seniorenvereniging of andere groep een origineel idee te vinden voor een excursie of kleine rondrit, waar men professioneel wordt ontvangen en men bovendien over een locatie beschikt tot 350 personen.

Met“Groepsuitstap De Vlaamse Ardennen” beschikt u over een aantal uiteenlopende mogelijkheden en thema’s zoals cultureel, ontdekking van natuur, streekspecialiteiten en ontspanning… een onthaal en gastvriendelijkheid! Dit wordt geen gewone èèndagsreis !!

We nodigen u en uw vereniging uit, en stellen onze “Vlaamse Ardennen” voor op een verrassende en originele wijze….. kijk maar.

Bent U geïnteresseerd om deze prachtige dag met Uw groep mee te maken, aarzel niet zo vlug mogelijk contact te nemen voor de regeling van jullie dag,  aantal personen en datum.

Hierna ontvangt U van ons alle verdere inlichtingen en afspraken. Wenst U wijzigingen in het gekozen programma? Heeft U vragen? U kan ons altijd telefonisch bereiken van 9 tot 12 tijdens de weekdagen.. 055/42 15 11   0475/64 43 66

Wenst u een folder toegestuurd te krijgen via de post, geef een mailtje met uw adres.

Wij helpen uw idee te realiseren. Wij staan voor u klaar.

Met vriendelijke groet./ Het Feestcomplex Europa team.