Maandag  Dansnamiddag 55+ - Feestcomplex Europa
Maandag Dansnamiddag 55+ - De beste feesten op de beste locatie!

SeniorenClub voor 55-plussers

Speciaal voor de 55-plusser die in groepsverband op zoek is naar een gezellige en sfeervolle ontspanning, heeft Feestcomplex Europa Maandag een dansnamiddag…

U krijgt de kans om nieuwe mensen te ontmoeten in een gezellige ambiance. Wij hebben met zorg een aantal evenementen geselecteerd, waarvan wij menen dat zij u zullen aanspreken. Er is een gevarieerd programma voor u samengesteld dat zowel ‘s middags als ‘s avonds doorgaat.


Seniorennamiddag

Iedere maandag seniorennamiddag van 13u00 tot 19u30u

Wat de Seniorennamiddagen betreft is er iedere maandag dansnamiddag voor iedereen. De zaal is open vanaf 13u00, en de discobar speelt ten dans vanaf 14u30. U moet wel weten dat vanaf 14u30 de zaal al goed is gevuld. Iedere maandag zijn er ongeveer een 260 pers.  die elkaar ontmoeten en dansen op waanzinnige muziek. Dus, iedereen die van dansen en gezellige sfeer houdt is er natuurlijk welkom!

Er is wel een inkom van 3 euro. Daarvoor krijg je bij de inkom een tombolalotje voor in de namiddag…(trekking 18u45)

Hopende u te mogen verwelkomen!

IEDEREEN IS WELKOM.. !!